VIDEO Policija u New Yorku objavila video napada mladića iz BiH na policajca

FOTO: Policija u New Yorku

POLICIJA u New Yorku objavila je snimku napada na policajce za koje je osumnjičen 20-godišnji Dženan Čamović iz BiH, javlja B92. Čamović je ove srijede policajce napao nožem u Brooklynu, nakon čega je ranjen. Iz policije su javili kako se ne radi o slučajnosti, već namjernom napadu na pripadnike njihovih snaga.

Policija u New Yorku: Ovo je bio planirani napad

“Ranije ovog tjedna jedan od naših službenika uboden je nožem u vrat dok je štitio građane New Yorka. Ovo nije bio slučajan susret, već planirani pokušaj ubojstva policajca njujorške policije. Samo pukom srećom ovo nije imalo drastično drugačiji ishod”, objavili su iz policije.

Obitelj tvrdi da nije povezan s terorizmom

Osumnjičeni Čanović navodno nema dosje, no jedinica za istraživanje terorizma pretpostavlja da je povezan s ISIS-om ili nekom drugom terorističkom organizacijom. Ipak, njegova obitelj za medije je rekla kako je praktični musliman, no da nema veze s terorizmom.

Čamović je nakon napada na policajca ranjen

Do incidenta je došlo kada je Čamović prišao policiji koja je tragala za pljačkašima trgovina. Jednom od njih zabio je nož u lijevu stranu vrata. Prema pisanju američkih medija, promašio je glavnu arteriju. Čamović je potom navodno policajcu uzeo pištolj, a potom ga je više puta ranio drugi policajac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.