Veteran koji žali što nema više oružja za pobunu zahvalio HTV-u na gostovanju sa "Za dom spremni"

Screenshot: HTV4

"BOGU vjerni, Za Dom spremni", tim se riječima kontroverzni gost Mario Maks Slaviček u emisiji Studio 4 zahvalio urednicima HTV-a što su ga pozvali u emisiju. Voditeljica je odmah rekla da se ispričava uz dodatak: "Sada ćemo imati problema!", no Slaviček se zadovoljno smiješio.

Obračun s onim koji ne vole Domovinu

Naime, Slaviček je umirovljeni časnik Hrvatske vojske čije javne istupe na društvenim mrežima, postove na blogu redovito objavljuju opskurni desničarski portali kao što je Dnevno i drugi. U svojim javnim istupima Slaviček redovno odašilje poruke Miloradu Pupovcu, Vesni Pusić i svakom onom za koga procijeni da ne voli dovoljno Hrvatsku. 

U svojim osebujnim porukama kritizirao je i policijsku akciju "Zbogom oružje", tvrdeći da su tako Hrvati - razoružani kao i da nema dovoljno oružja za otpor.

"Treći je puta moj hrvatski narod u jednom deseteljeću razoružan, jer je nasjeo na priču i rekao
„Zbogom Oružje“ misleći  kako je svoj na svome, kako će živjeti i raditi i svoju  zemlju unaprijediti. Kako će kad odloži oružje Hrvatskom  Hrvati vladati, u hrvatskim tvrtkama raditi ,stvarati i, njima upravljati  i Hrvatsku graditi...No drugovi iz komiteta su imali druge planove. Umiroviti, raseliti, pozatvarati hrvastke branitelje, hrvatske sinove. Jer nema više straha od njih, nemaju se čime braniti, valja ih još samo razdjeliti,podijeliti i iz sustava odstraniti. Valja ih  kompromitirati, dezinformirati i dojučerašnje partijske drugove, četnike i JNA oficire na njihova mjesta instalirati.  Sve preuzeti, nacionalnu svijest obuzdati, abolirati, infiltrirati i samu bit i temelje Hrvatske kompromitrati. Sve privatizirati, krivnju podjeliti i nastaviti vladati...Neće se imati tko suprostaviti, jedne su kompromitirali, druge potkupili, treće zatupili....", napisao je Slaviček na svom blogu žaleći da nema dovoljno oružja za otpor.

Najavili Slavičekov izlazak na izbore

Upravo takvog gosta ugostio je Studio 4, kako bi razgovarali o tome je li se što promijenilo u odnosu s braniteljima u posljednjih šest mjeseci te kako bi najavili Slavičekov izlazak na parlamentarne izbore!?

Pritom je Slaviček još jučer putem svojeg Facebook profila anticipirao svoje gostovanje uz uzvik "Za dom spremni". Izgleda kako ni to nije zasmetalo HTV-u.

"Poštovani Hrvatice i Hrvati, stvarni i virtualni prijatelji...
Sutra u 09:00 ujutro sati imam privilegiju biti gost na HTV 4 uživo, zahvaljujući pozivu gđe. novinarke Helene Krmpotić koja je "začudo" danas upravo na njen rođendan nakon upućenog mi poziva suspendirana sa svoje dužnosti od strane drugova iz komiteta koji ravnaju hrvatskom TV kućom na Prisavlju, kuće koju mi svi Hrvati financiramo i od koje oni obilato žive.

Nadam se, kako sam baš ja osobno toj suspenziji uzrok, baš kao i drugi gosti koje je pozivala u emisije a koji ne idu pod kapu po svojim stavovima,promišljanjima i svjetonazorom njezinim šefovima, svima znanim drugovima iz komiteta i njihovim pulenima. A ako smo mi takvi, rekoh toj njenoj suspenziji uzrok neka joj budemo na čast. Koliko sam upućen imam 20 minuta na raspolaganju odgovarati na pitanja voditelja i nastojat ću srcem i dušom kazati sve ono što svi Vi promišljate, braneći interese i stavove Hrvatica i Hrvata kako najbolje znadem i umijem u tom ograničenom vremenu...

BOGU VJERNI - ZA DOM SPREMNI !", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.