Velike gužve u Zagrebu: Počeli radovi na sanaciji ceste u Držićevoj

Foto: Čitatelj Indexa

JUTROS je u Zagrebu započela sanacija kolnika Avenije Marina Držića na dijelu od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara.

Širom zonom radova, koja se nalazi na istočnom traku avenije, prometovat će se prema privremenoj regulaciji i postavljenoj signalizaciji. Vozači će taj dio morati obilaziti smjerom Avenija Marina Držića – Lastovska ulica – Kruge – Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića.

Autobusi linije 222 (Remetinec – Žitnjak) zbog radova će prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Žitnjaka.

Autobusi će iz Jarušćice voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine, skrenuti lijevo u Lastovsku ulicu, lijevo u Ulicu Prisavlje, zatim desno u Ruždjakovovu ulicu, opet lijevo u Lastovsku, desno u Ulicu Kruge te desno na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Žitnjaka.

Za vrijeme radova, neće se koristiti stajalište Folnegovićevo, dok će se autobus zaustavljati na svim ostalim stajalištima duž trase.

Također, zbog navedenih će radova i autobus na noćnoj liniji 31 voziti obilazno.

Kako je najavio Zagrebački holding, ljetni radovi na frekventnim gradskim prometnicama bit će završeni do kraja kolovoza. Nakon toga se planira preseljenje mehanizacije na manje opterećene ceste kojima je potrebna obnova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.