Uzavrela krv: Sarajlije izboli zaštitara u makarskoj Plaži jer im nije dao do plesačica u bazenu

GRUPA mladih Sarajlija napravila je sinoć oko 23 sata nered u makarskom klubu Plaža. Htjeli su do djevojaka koje plešu oko "štange" u bazenu. Nisu ih pustili. Došlo je do naguravanja s redarima tvrtke Bilić Erić, a jedan od zaštitara, 22-godišnji Josip M. uboden je nožem u leđa. Ranjenog redara odvezli su u splitski KBC, dok su mladići koji su izazvali nered nestali.

I na policajca nožem

Desetak minuta kasnije, policija je pronašla četvoricu Sarajlija. Svi su bili blago alkoholizirani, osim Almira M. kojem je izmjereno sasvim ozbiljnih 1,37 promila. Bio je najpijani i "najhrabriji" pa je na policajca nasrnuo nožem. To su iskoristili ostali te pobjegli, no policija ih je ubrzo pohvatala. Uhićeni su u stanu u kojem su odsjeli.

Jedan od Sarajlija, 20-godišnji Adnan H. također je ozlijeđen. Ima posjekotine po glavi pa su ga odvezli u makarski Dom zdravlja. U jednom trenutku je iskoristio nepažnju osoblja i pobjegao. Ipak, ubrzo je pronađen i priveden zajedno sa ostalima u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.