Uskok blokira vozni park Dugopoljcu Fanfiju osumnjičenom da je na kokainu "obrnuo" milijun kuna

USKOK je zatražio od splitskog suda blokadu imovine Dugopoljca Joška Marasovića Fanfija, osumnjičenog da je sa sinom Milivojem i još osmoricom dilera u svega par mjeseci dilajući kokain obrnuo milijun kuna!
 
Fanfi se iskazao kao pravi poznavatelj moćnih vozila! Blokada se traži za dva glisera pogonjena Man i Volvo motorima, te za impresivan vozni park. Fanfi i familija očito su veliki ljubitelji trokrake zvijezde iz Stuttgarta. Uskok traži zapljenu tri luksuzna Mercedesa - modela 300 SL, CLK 320, te krstarice E klase 270 CDI iz 2004. godine. Fanfijevu flotu upotpunjuju obiteljski monovolumen Renault Scenic, za ljetne dane vrlo prigodan kabriolet Golf 2.0, te Honda iz '98. godine, namijenjena vjerojatno poljskim radovima ili najmlađim članovima obitelji Marasović.

Tu je i luksuzni "motorin" - Honda Silverwing. Uskok traži zapljenu i motorkotača Yamaha iz 2008. godine, koji ima više vlasnika i korisnika. Policija bi trebala preuzet skrb o kopnenim vozilima, dok bi Lučka kapetanija bila zadužena za "pohranu" glisera. 

Dragan Miljuš
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.