Umro Dragutin Majsak, šef sale poznatog restorana i ikona zagrebačkog ugostiteljstva

Foto: Vinodol, Index

U ZAGREBU je u 56 godini od posljedica moždanog udara preminuo Dragutin Majsak, dugogodišnji šef sale zagrebačkog restorana Vinodol i poznato ime zagrebačke i hrvatske restoranske industrije.

Drago Majsak radio je u Vinodolu dulje od trideset godina. Kao Vinodolov šef sale izvanredno je vodio servis restorana koji je u vrijeme jednog ručka ili večere morao poslužiti i po nekoliko stotina gostiju.

"Majsak je uvijek znao što stalni Vinodolovi gosti vole, ali se jednako srdačno odnosio i prema brojnim novim gostima. Bio je iznimno ljubazan, brz i profesionalan, perfektno je poznavao Vinodolov jelovnik i vrlo se dobro razumio u vina", piše o Majsaku Kult Plave Kamenice.

“Drago je bio briljantan profesionalac, kolega s kojim je bilo užitak raditi, ali i moj dragi prijatelj. Zaista sam jako potresen,” rekao je za Plavu Kamenicu danas Dražen Boban, vlasnik Vinodola.

Majsak je ove godine osvojio Gault Milleauovu nagradu za najboljeg šefa sale u Hrvatskoj.

“Doživio je to kao krunu karijere,” opisao je vlasnik Vinodola, restorana koji se oprašta od svog Dragutina Majsaka, jedne od ikona zagrebačkog ugostiteljstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.