Ujak silovao nećakinju više od godinu i pol dana i dobio samo šest godina zatvora

NASTRANOG 37-godišnjaka s područja Sinja, Županijski sud u Splitu osudio je na šest godina zatvora zbog višestrukog silovanja svoje maloljetne nećakinje.

Ovaj bolesni ujak, seksualno je zlostavljao svoju nećakinju u periodu od 31. prosinca 2006. godine pa sve do 4. kolovoza 2008. godine, piše Slobodna Dalmacija. Sam je sudu priznao kako je nećakinju silovao tek tri ili četiri puta te da mu se ona isprva protivila, no kad je popustila, on je automatski pretpostavio da uživa.

nesretna djevojka sudu je ispričala drugačiju priču i kazala kako ju je ujak silovao sedam do osam puta te u detalje opisala na koji ju je način zlostavljao. Zadnji put ju je silovao u kolovozu prošle godine, nakon čega ona to više nije mogla izdržati pa ga je prijavila policiji te se taj pervertit otad nalazi u pritvoru.

Nevjerojatna reakcija majke

Djevojka je u trenutku kad ju je ujak prvi put silovao, imala 15 godina, a sudu je kazala kako bi on koristio svaku priliku kad je bio sam s njom u kući. Djevojka živi pod istim krovom s ujakom i bakom, nakon što ju je majka prije tri godine ostavila kako bi živjela s drugim muškarcem i koja nije imala pojma da joj brat siluje kćer, čak štoviše, na svjedočenju je kćer optužila da fantazira.

Da farsa bude konačna, kad je čula i priznanje brata kako joj je silovao kćer, majka nesretne djevojke je monstrumu od brata oprostila. Nije ni čudo što je djevojka zbrinuta u dom nakon prijave ujaka.

K.S.
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.