Uhićen vozač koji je u Tribunju pregazio 19-godišnjakinju. "Bila je krasno dijete"

Ilustracija, nije mjesto nesreće. Foto: Google Street View

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, mjestu u Šibensko-kninskoj županiji, potvrdili su iz Policijske uprave šibensko-kninske. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ali je naknadno uhićen.

Nesreća se dogodila oko 2:40, a poginula je 19-godišnjakinja. U tijeku su očevid i utvrđivanje svih okolnosti ove tragedije.

"Tragedija za cijelo mjesto, mlad život. Cura od 19 godina, krasno dijete. Naša sumještanka, baš tragedija", rekao je za HRT Marko Grubelić, načelnik općine Tribunj.

"Ja ne znam kako bih nazvao ovu tragediju. Još mi je tužnije što sam ja i kum njezinu ocu. Imam takvu unučad, imam djecu, to je nešto strašno", rekao je Ivica Stipaničev.

Vozač pobjegao, uhićen je

Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, dok je automobil nedugo nakon prometne nesreće pronađen.

"Prometna nesreća se dogodila na način da je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju", kažu iz PU šibensko-kninske.

Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

Policija je oko 14:20 javila da je pronašla osobu koju dovodi u vezu s prometnom nesrećom te se ona dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.