U Srbiji ubio brata pa tijelo u kolicima gurao po gradu, sve je snimljeno

Foto: Telegraf

NAKON što je u Šapcu ubijen 24-godišnji Ignjat Gajić, za što je osumnjičen njegov brat Bogdan, Telegraf je objavio snimku iz Ulice oslobođenja. Snimka je nastala u noći 20. kolovoza oko 3 sata ujutro, kad je policija zatekla Bogdana kako gura kolica u kojima je bilo tijelo njegovog brata.

Video su zabilježile nadzorne kamere u inače mirnoj ulici. Na snimci se vidi trenutak neposredno prije nego što je 21-godišnjeg Bogdana Gajića zaustavila policija i otkrila tijelo.

Kako se na snimci vidi, kolica u kojima se nalazilo tijelo prekrivena su bijelom plahtom. Osoba, kako se vidi, sporo korača jer su, pretpostavlja se, kolica bila teška. U jednom trenutku dok gura kolica osvrće se oko sebe.

Riječ je o ubojstvu koje je šokiralo Srbiju. Zločin se dogodio u ponedjeljak u jutarnjim satima. Na tepisima u sobi u kojoj se dogodilo ubojstvo policija je zatekla tragove krvi. Navodno su i roditelji primijetili krv kad su se vratili s puta, ali nisu ništa posumnjali.

Osumnjičeni je navodno nasmrt prebio brata u ponedjeljak oko 10 sati ujutro. Tukao ga je bokserom, a onda ga izbo nožem. Tijelo je sakrio u šupi, a kad je pao mrak, odlučio se riješiti dokaza. Tada je i uhvaćen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.