U spremištu za kotače aviona iz New Yorka Japanci otkrili smrznuto tijelo nepoznatog muškarca

U ZRAKOPLOVU američke kompanije Delta Airlines koji je u nedjelju uvečer doletio u Tokio iz New Yorka, otkriveno je mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, objavio je danas britanski BBC pozivajući se na priopćenje japanskih vlasti.

Tijelo je bilo skriveno u jednom od odjeljaka za kotače, a pronašli su ga mehaničari tijekom redovitog pregleda zrakoplova.

Na tijelu nisu otkriveni tragovi nasilne smrti, a kako se temperature u tom dijelu zrakoplova tijekom leta spuštaju i do -50 Celzijevih stupnjeva, vrlo je vjerojatno da se tamnoputi muškarac, koji je bio odjeven samo u majicu i traperice, smrznuo.

Policijski predstavnik na tokijskom aerodromu Zenjiro Watanabe izjavio je kako se muškarac vrlo vjerojatno ušuljao u odjeljak za kotače neposredno prije polijetanja aviona u New Yorku. Kako u odjeći nisu pronađeni nikakvi dokumenti niti isprave, japanska policija pokušava utvrditi identitet slijepog putnika.

Iako svi znakovi na tijelu upućuju na činjenicu da se muškarac smrznuo, Watanabe je novinarima potvrdio da japanska policija još ne odbacuje mogućnost krivičnog djela te da se ta mogućnost istražuje paralelno s identitetom nepoznatoga. Predstavnici kompanije Delta Airlines još nisu objavili službenu reakciju na ovaj događaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.