KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

U Šibensko-kninskoj županiji 127 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NA PODRUČJU Šibensko-kninske županije u protekla 24 sata zabilježeno je 127 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestili su iz Županijskog stožera civilne zaštite.

Koronavirus je potvrđen kod još 38 osoba s područja Knina, 42 osobe iz Šibenika, 10 s područja Drniša, četiri iz Skradina, pet iz Kistanja, po tri s područja Vodica i Ružića, dvije osobe iz Pirovca, te po jedna osoba iz općina Bilice, Primošten, Tisno, Rogoznica, Promina i Biskupija.

Oboljelo je i još pet korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Oklaj i troje korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Knin. Također je oboljelo i šest osoba koje trenutno borave na području Šibensko-kninske županije, a prebivalište im je drugdje.

Trenutno se od koronavirusa liječe 33 osobe na Odjelu infektologije šibenske bolnice, nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji.

Trenutno su u županiji 302 aktivna slučaja oboljenja od covida-19. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 825 osoba.

U posljednja 24 sata uzeta su 302 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, izvijestio je Županijski stožer CZ-a.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.