U SAD-u policija pronašla tijelo dječaka, nestao je nakon smrti roditelja

Foto: FBI Los Angeles

AMERIČKE vlasti smatraju da su pronašle tijelo djeteta iz savezne države Oregon za kojim se tragalo nakon smrti roditelja, odnosno nakon njihova čina ubojstva i samoubojstva.

Policijska uprava Medford i FBI tragali su za Aidenom Salcidom, starim dvije godine, čiji su roditelji Daniel Salcido i Hannah Janiak umrli nakon bijega od policije, javlja CNN.

Tragičan kraj policijske potjere

Par za kojim je policija tragala zbog optužbi za provale i krađu pronađen je mrtav u srijedu 24. srpnja u Kalispellu u Montani.

Nedugo prije toga policija je zaustavila njihov automobil i identificirala ih kao sumnjivce. Par se zatim odvezao, odnosno pokušao pobjeći od policije.

Službenici su za njima jurili policijskim vozilima i kada su ih napokon sustigli, par je zaustavio auto i počinio čin ubojstva i samoubojstva. Njihovog djeteta nije bilo u vozilu.

Policija zamolila građane za pomoć

Policija je zamolila građane da se jave lokalnoj policijskoj postaji ako imaju ikakve informacije o nestalom djetetu.

"Istražitelji su jako zabrinuti za Aidenovu dobrobit i mole za pomoć građana kako bi ga što prije pronašli", napisala je u priopćenju policijska postaja Kalispell.

Pronađeno tijelo dječaka

Policija je u nedjelju pronašla tijelo dječaka i pretpostavlja da se radi o nestalom Aidanu.

Svjedok se javio policiji i odveo službenike u kamp gdje su nedavno boravili roditelji dvogodišnjaka.

"Nemamo još točnu identifikaciju, no tijelo djeteta se nalazilo na istom području gdje su Hannah Janiak i Daniel Salcido viđeni nekoliko dana ranije", navodi se u priopćenju policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.