U kući u Britaniji nađeno tijelo curice (10). Otac iz Pakistana nazvao policiju

Foto: Policija

10-godišnja djevojčica Sara Sharif pronađena je mrtva u svom domu u Wokingu u Britaniji 10. kolovoza, nakon čega je pokrenuta velika istraga i raspisane su međunarodne tjeralice. Sarino tijelo pronađeno je nakon što je njezin otac nazvao policiju iz Pakistana.

Policija sada traži 41-godišnjeg Urfana Sharifa, Sarinog oca, njegovu 29-godišnju partnericu Beinash Batool i njegovog 28-godišnjeg brata Faisala Malika koji su dan prije nego što je pronađeno tijelo navodno otputovali u Islamabad. Kada je sletio u Islamabad, otac je nazvao policiju koja je potom pronašla tijelo. Policija nije otkrila što im je otac rekao.

Obdukcija je pokazala da je djevojčica imala teške ozljede koje ukazuju na to da je bila zlostavljana tijekom dugog razdoblja. Policija je potvrdila da je obitelj "poznata policiji", ali nije dala dodatne detalje.

Policija u Pakistanu potvrdila je za BBC da je ispitala, ali ne i uhitila, dvojicu Sharifove braće, kao i njegovog oca. Braća Imran Sharif i Zareef Sharif žive u Pakistanu. Imram, Sarin stric, tvrdi da je pala niz stepenice i slomila vrat.

"Urfan je nakratko došao kući uzrujan, govorio je da će mu netko uzeti djecu. Beinash je bila kod kuće s djecom. Sara je pala niz stepenice i slomila vrat", ispričao je pakistanskoj policiji stric Imran. Istraga je u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.