U jučerašnjoj nesreći na Trešnjevci poginuli majka i 18-godišnji sin

ZAGREBAČKA izvijestila je danas tko su žrtve stravične prometne nesreće koja se dogodila jučer u 12.15 sati na križanju Ozaljske i Nehajske ulice u Zagrebu. Radi se o 18-godišnjaku i njegovoj 49-godišnjoj majci iz Zagreba.

Obje osobe preminule su na licu mjesta. U nesreći su sudjelovali Audi zagrebačkih registracija, Porsche Cayenne dubrovačkih registracija te parkirani Renault Clio, rečeno je na konferenciji za novinare u PU zagrebačkoj.

Policija još ne navodi službeno kako je došlo do nesreće koja se u sred bijelog dana dogodila na zagrebačkoj Trešnjevci, no neslužbeno, automobil marke Porsche Cayenne prošao je kroz crveno svijetlo na semaforu, te se zabio u Audi A8, kojem je na semaforu bilo zeleno, i pritom pokosio dvoje pješaka.

Silina udara je bila tolika da je 49-godišnja žena odbačena u prtljažnik parkiranog automobila Renault Clio. 56-godišnjak u Porscheu vozio je Ozaljskom ulicom u smjeru zapada, potvrdio je policijski očevid. Nesreća se dogodila na križanju s Nehajskom i Okićkom, kod Parka Stara Trešnjevka.

Glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić kazala je kako 56-godišnji vozač Porschea nije bio u alkoholiziranom stanju. Policija ga je privela na ispitivanje.

Policija moli sve svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se sa korisnim informacijama jave na brojeve telefona 653-870 ili 192.

Promet Ozaljskom, Nehajskom i Okićkom ulicom bio je obustavljen za sva vozila od 12.10, do 16.45 sati. U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.