U izgorjelom autu kod Gospića nađeno karbonizirano ljudsko tijelo

llustracija (nije fotografija događaja iz članka): Pixsell/Dusko Jaramaz

U IZGORJELOM automobilu zadarske registracije kod Gospića danas je pronađeno karbonizirano ljudsko tijelo, doznaje se u ličko-senjskoj policiji koja će očevidom utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti još neidentificiranog muškarca.

Policija je izvijestila da je u mjestu Trnovcu kod Gospića u četvrtak oko 13:20 sati pronašla karbonizirane ostatke neidentificiranog čovjeka u izgorjelom automobilu zadarske registracije te će obaviti očevid radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja.

Nesretan slučaj, suicid ili nasilna smrt?

Kako je Hini rekla glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević, očevid će obavljati djelatnici njihove PU, a posmrtni ostaci će se nakon očevida odvesti na obdukciju, između ostalog i radi utvrđivanja identiteta umrle osobe.

"Identitet preminule osobe znat ćemo najranije sutra, a očevidom, koji tek treba početi, nastojat će se utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti", rekla je Brozičević.

U policiji kažu da ovim događajem nije smanjena sigurnost u prometu jer je automobil pronađen na vrlo slabo prometnom makadamskom putu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.