Tunižanka nije "medicinski fenomen" nego "patološka lažljivica": Izmislila da nosi 12 beba

VIJEST o "medicinskom fenomenu", 34-godišnjoj A. F. iz Tunisa, koja se pohvalila kako u utrobi nosi čak 12 beba začetih umjetnom oplodnju, nije se dugo širila svijetom. Naime, otkriveno je kako je žena "patološka lažljivica" i kako je cijelu priču izmislila.

U službenom izvješću tuniškog Ministarstva zdravstva stoji kako je nakon obavljenog razgovora sa ženom utvrđeno kako ona ima "ozbiljnih psihičkih problema". Naime, ne samo da ne nosi dvanaestorke, nego najvjerojatnije ni nije trudna - liječnicima je ponosno ispričala kako je u devetom mjesecu trudnoće i nosi šest djevojčica i šest dječaka, a na tijelu joj nisu vidljive nikakve naznake trudnoće. Odbila je liječnički pregled kojim bi bilo utvrđeno je li uopće trudna ili ne.

Kako prenosi Daily Mail, i žena i njen suprug, koji je dan ranije potvrdio medijima vijest o trudnoći, skrivaju se. Lokalni liječnici su pak naveli kako žena nije njihova pacijentica niti je bila kod njih na medicinski potpomognutoj oplodnji.

Podsjetimo, Tunižanka je navela kako je uspjela zatrudnjeti nakon dva spontana pobačaja i kako, unatoč upozorenjima liječnika, svu djecu planira roditi prirodnim putem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.