Trudnica u BiH napala 6-godišnjeg susjeda. Pao je niz stepenice i slomio ruku

Ilustracija: Armin Durgut/PIXSELL

Dječak (6) iz Čajniča u BiH zadobio je prijelom nadlaktice nakon što ga je jučer napala susjeda S.V. Dječak je tom prilikom pao niz stepenice, pišu Nezavisne novine.

Nakon što je dječak dobio liječničku pomoć u Domu zdravlja u Čajniči i Univerzitetskoj bolnici u Foči, morao je zbog težine ozljeda biti prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci na daljnje liječenje.

Susjeda je priznala policiji što je učinila

Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je žena koja je napala svog 6-godišnjeg susjeda trudnica te da je policiji priznala što je učinila.

"Policijski službenici Policijske stanice Čajniče poduzimaju sve mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela teška tjelesna ozljeda kojom prilikom je 6-godišnji dječak iz Čajniča zadobio povredu nadlaktice", rekli su iz PU Foča.

Policijskoj postaji u gradu Čajniče jučer je u 13:45 prijavljeno da je dječaka fizički napala susjeda iz iste zgrade pri čemu je 6-godišnjak pao niz stepenice i ozlijedio se. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje. Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici iz Čajniča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.