Trogodišnjakinja se u Americi ubila igrajući se pištoljem kojeg je poočim ostavio na stolu

VJERUJUĆI kako u rukama drži pištolj igračku za Nintendo igricu, trogodišnja djevojčica slučajno si je oduzela život u igri poočimovim pištoljem kojega je ovaj nemarno ostavio na stolu, prenosi britanski Daily Mail.

Njezina majka 32-godišnja Tina Ann Cronberger, koja je u trenutku nesreće sjedila za kompjuterom u neposrednoj blizini malene Cheyenne Alexis McKeehan, izjavila je da je djevojčica često znala igrati Nintendo igrice takvim pištoljem te da je poočimov pištolj, koji je pronašla na stolu, zamijenila za igračku koju je ranije koristila. Igrajući se oružjem ispalila si je metak u trbuh te je na mjestu preminula.

Njezin poočim Douglas Cronberger je, kako prenosi policija, u jednom trenutku posumnjao da je na imanju, koje se nalazi u Wilson Countyju, Tenessee, nepoznata osoba, te je iz svoje radne sobe uzeo poluautomatski pištolj koji koristi i krenuo u obilazak imanja. Kako nikoga nije našao, pištolj je nemarno ostavio na stolu u dnevnoj sobi, koji je kasnije pronašla malena Cheyenne Alexis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.