Traženi za napad na mistera turizma javio se policiji i najavio predaju

Foto: Index

SPLIĆANIN za kojim se traga zbog napada i ranjavanja 33-godišnjeg Marija Bečića u Srinjinama javio se policiji i najavio skoru predaju. Moguće da do toga dođe već sutradan.

Bečić je izrešetan u subotu oko 18.30 nakon izlaska iz kafića pred svojim BMW-om na samom ulazu u Srinjine iz smjera Žrnovnice. Dobio je tri metka u noge, napadač mu je očito htio uputiti poruku, ne i likvidirati ga. 

Policija raspolaže informacijom da je povod napada sukob koji se zbio dan ranije u nekom od splitskih noćnih klubova. Sam Bečić nije im previše rekao, napadača, tvrdi, ni ne poznaje.

I žrtva i napadač gulili zatvorske kazne

Splićanin za kojim policija traga nedavno je izašao iz zatvora. Već je potezao oružje i ranjavao ljude.

Bečić je, pak, osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Ridvana Kaqikua u gostionici u Tugarama 2009. godine. Brutalno ga je premlatio, a Kaqiku je preminuo u splitskoj bolnici 10 dana kasnije. 

Pokazalo se da ga je ubila sepsa koja se razvila od puknuća crijeva. Bečić se šokirao kada je u zatvoru doznao da je Kaqiku mrtav. Moj život je upropašten, konstatirao je. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Maria Bečića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mario Bečić. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.