Todorić kaže da je sve što je izgradio danas dao državi, što na to kažu ljudi na Facebooku

Screenshot: YouTube, Facebook

DRAMA oko Agrokora ne jenjava, samo ulazi iz jedne faze u drugu. Danas je aktiviran Lex Todorić, a povodom toga čitali smo pomalo patetično Todorićevo priopćenje u kojem nas uvjerava da je sve ove godine radio isključivo za dobrobit svojih radnika.

"Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi", patetično završava do jučer najmoćniji čovjek u zemlji čija poslovna sudbina još nije poznata.

Todorić je već tjednima glavna tema u domaćoj javnosti, a tako i na društvenim mrežama. Aktivacija Lex Todorića kulminacija je dosadašnje krize, a brojni komentatori Indexa nisu baš dobro primili Todorićevo patetično obraćanje.



"Nisi, daj državi lovu sa privatnih računa. Dao si samo dugove i unakaženo gospodarstvo", odgovara jedan čitatelj Todoriću na njegovu konstataciju da je danas sve što je izgradio predao državi.

"Ti izgradio, prije pokrao, izrabljivao i uništavao sve oko sebe da se obogatiš na račun svih ostalih uz blagoslov svih vlada do sada.Jedino kaj ti zaslužuješ je dugogodišnja robija u zatvoru u Sibiru skupa sa svima koji su ti to i omogućili i sudjelovali u tome", kaže drugi.

"Koliko besraman moraš biti da izjaviš ovako nešto?", dodaje jedna čitateljica.

"Ne mogu vjerovati još i žrtvu od sebe radi. Ali ima ih koji će i to popušiti", primjećuje jedan drugi čitatelj.



"Gospon K-minus.. vi niste izgradili ni kulu u pjesku, sve su vam drugi izgradili i omogucili... da si fer predao bi i otoke, Kulmera, helikptercice i stanove", piše čitatelj Ante.

"Uz Vašu pomoć osigurao sam sebe i svoje potomke za lagodan život,a sada poreznim obveznicima države Hrvatske predajem u vlasništvo firmu Agrokor", sarkastičan je Antun.

Sličnih komentara je na stotine. Na prste jedne ruke mogu se izbrojati oni koji brane Gazdu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.