Stavljenić-Rukavina jučer pronađena onesviještena u stanu. Odvjetnik: Dobro se osjeća

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

ANA STAVLJENIĆ-RUKAVINA, koja je u srijedu uhićena u sklopu afere Srebrnjak te puštena da se brani sa slobode, pronađena je jučer onesviještena u svojem stanu. 82-godišnja Stavljenić-Rukavina je prebačena u bolnicu i brzo je puštena kući.

Njezin odvjetnik Bojan Šupuković dao je izjavu za medije.

 

"Moja klijentica je trenutno stabilno, ona je tijekom jučerašnjeg dana potražila pomoć u bolnici. Kratko je hospitalizirana, nakon čega je puštena kući. Osjeća se dobro", kazao je Šupuković.

Kaže kako je u medijima čitao spekulacije da za nju nije zatražen istražni zatvor zbog njezine dobi. 

"Ja to ne mogu znati budući da ODO u Zagrebu uopće nije tražilo istražni zatvor, mogu samo nagađati koji su to razlozi", rekao je.

"Svakako Općinskom državnom odvjetništvu ne bi bilo svejedno da je ona došla kod suca istrage i da je on donio odluku kojom bi je pustio na slobodu", dodao je.

Dodao je i da je ona aktivno iznosila obranu i da je negirala sve što joj se stavlja na teret. "O detaljima ne mogu govoriti s obzirom na to da je istraga tajna", kaže.

"Ovo nije prema svemu uskočki predmet budući da se ne radi o zločinačkom udruživanju", kaže odvjetnik. Rekao je da u ovom slučaju nema podmićivanja i da se njoj na teret stavlja zlouporaba položaja i ovlasti te da se ne spominje nikakav novac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.