Srbin brutalno ubijen u Johannesburgu, izrešetan je. Sve su snimile kamere

Screenshot: YouTube/News24

SRBIN Ivan Đorđević (59) ubijen je u klasičnoj sačekuši u Johannesburgu, a njegovi egzekutori su nakon ubojstva pobjegli s lica mjesta i za njima se intenzivno traga. U međuvremenu se u medijima našla snimka brutalne likvidacije, javlja Blic. 

Na snimci ubojstva zabilježenoj na sigurnosnim kamerama uočljivo je da su se napadači dovezli automobilom do Đorđevića koji je u tom trenutku sjedio u svom blindiranom Mercedesu u kompleksu u kojem inače živi.

Maskirani napadači su iz automatskog oružja osuli paljbu iz svog automobila, najprije po Đorđevićevom vozilu, a on je, vidjevši to, iskočio iz automobila i dao se u bijeg. Za njim je potrčao i jedan od napadača koji ga je ubrzo stigao i izrešetao ga. 

Istražitelji su kasnije utvrdili da je u Đorđevića ispaljeno 26 hitaca.

Već ranjavan

Maskirani napadač se potom vratio u svoj automobil u kojem ga je čekao pomagač i zajedno su se odvezli s lica mjesta, a njihov automobil je ubrzo pronađen na obližnjoj poljani zapaljen.

Đorđević je u rujnu 2017. godine teško ranjen. On je tada izrešetan u automobilu marke Toyota koji je parkirao blizu jednog restorana, ali je taj napad čudom preživio. Đorđević se dovodio u vezu s ratom dva zaraćena srpska klana u Južnoafričkoj Republici pa se sumnja da je i pucnjava bila povezana s tim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.