Sinu poduzetnika Budalića uvjetna, imao zabranu vožnje, a vozio Porschea

ANTE BUDALIĆ, sin splitskog poduzetnika Ivana Budalića, osuđen je, po optužnom prijedlogu Općinskog državnog odvjetništva u Splitu, na tri mjeseca zatvora uvjetno s rokom kušnje od godine dana zbog izigravanja zabrane upravljanja motornim vozilima.

Od Porschea do Bentleya

Mladom Budaliću je, naime, bila izrečena zabrana u trajanju od deset mjeseci, no policija ga je u veljači 2010. godine uhvatila za upravljačem Porschea 911. Premda je tada imao nepunih 20 godina, nije prijavljen za upravljanjem presnažnim vozilom, nego tek za izigravanje zabrane.

Budalića je policija koncem iste godine zatekla u Bentley Continentalu, još prestižnijem i snažnijem vozilu s kojim je doživio prometnu nesreću. Sudario se s motociklistom, koji je, kako se kasnije ispostavilo, prošao kroz crveno. 

Policija zatražila 10 dana zatvora za mladog Budalića

Nedavno je, pak, Ante Budalić prekršajno prijavljen za narušavanje reda i mira na parkingu pred klubom Vanilla na Poljudu. Prema optužnom prijedlogu splitske policije, dvaput je udario 25-godišnju djevojku golemim terencem Porsche Cayenne. Potom je došlo do sukoba u kojem je Budalić navodno izudarao momka koji mu je prigovorio na ponašanju. I žrtva i Budalić Indexu su ustvrdili da se to tako nije dogodilo, no policija je svejedno zatražila kaznu od 10 dana zatvora.

Dobar vozni park mladome Budaliću priuštio je otac Ivan, koji iznajmljuje bivšu robnu kuću Maja na vrhu Marmontove ulice. Navodno je bio vrlo zainteresiran za Kerumovu Perisku. Indexu je kazao da nije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.