Sindikalist Šegvić: Neću plaćati pretplatu HTV-u, neka me zaborave dok je tamo Čuljakica!

PREDSJEDNIK Nezavisnog sindikata Brodosplita Zvonko Šegvić neće više plaćati pretplatu HTV-u. "Njihov rad je žalostan. Ja da plaćam, a oni da lažu?! Nema šanse. Toliko neistina... Jučer su se trebali dogovoriti koliko se ljudi okupilo na središnjem prosvjedu HUS-a u Zagrebu, a ne onako. Sigurno je došlo više od tri tisuće ljudi. Tu su fotografije, one ne lažu", ljut je Šegvić.

Čuljak Šelebaj u sukobu interesa, muž pravi sapunice, HTV kupuje!

Pozvat će i članove predsjedništva HUS-a da slijede njegov primjer. Sindikalist Šegvić ogorčen je i radom Dijane Čuljak Šelebaj. Tvrdi da emisije vodi potpuno nepripremljena i plasira krive informacije.

"Osim toga, ta žena je i u sukobu interesa. Muž joj radi sapunice, koje onda HTV kupuje. To je naprosto nedopustivo. Ne želim na HTV dok je Čuljak Šelebaj tamo", kategoričan je Šegvić. Ni o ostalim medijima u Hrvatskoj nema bolje mišljenje.

Mediji u Hrvatskoj sluge vlasnika, krupnog kapitala multinacionalnih kompanija!

"Postali su sluge vlasnika, krupnog kapitala multinacionalnih kompanija, koji sve drže u svojim rukama, imaju apsolutnu moć i kontrolu", uvjeren je Šegvić.

"Svatko ima pravo biti nezadovoljan izvještavanjem HTV-a. Realno je i moguće da su izvještaji ponekad i pogrešni, ali postoji propisana procedura kako se prigovori podnose. Ako je potrebno, grešku nastojimo ispraviti. Usput, podsjetio bih da obaveza plaćanja RTV pristojbe ne ovisi o tome jesmo li zadovoljni nečijim izvještavanjem. Naravno da smo otvoreni za svaku kritiku, ali se ne možemo složiti da netko izvan HRT-a bira novinare i urednike", kaže Janoš Roemer, glasnogovornik HRT-a.

Za slučaj supružnika Šelebaj poslali su, kaže Roemer, svu relevantnu dokumentaciju Državnom odvjetništvu. Zasada, tvrdi, nema naznaka da su obavljene provjere rezultirale sumnjom u sukob interesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.