Sin muškarca kojeg je pregazio Tony Cetinski: "Nije me nazvao ni da mi izrazi sućut"

Foto: Duško Marušić/Pixsell

NAKON objave vijesti da je pjevač Tony Cetinski u petak u Pustoj ulici u Rovinju pregazio 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, javio se i njegov sin, Adis Kevljanin koji već 17 godina živi u Innsbrucku.

>> Cetinski se oglasio o nesreći u Rovinju: Nisam mogao vidjeti muškarca na cesti

>> Snimka jurnjave Tonija Cetinskog nestala s YouTubea, o njoj se oglasila i policija


Kevljanin je u ekskluzivnom razgovoru za Dnevni Avaz ispričao kako je doznao za smrt oca.

"Za smrt oca sam čuo istu noć kada mi je otac Ibrahim poginuo. Iz Rovinja su me nazvali prijatelji i sve mi priopćili u detalje.  Poslije toga počeli su mi se javljati drugi prijatelji koji su mi ispričali što se sve dogodilo tog kobnog petka oko 14 sati", kazao je za Dnevni Avaz.

Dodao je da ga nakon nesreće Tony Cetinski nije nazvao, kao ni nitko od njegovih odvjetnika.

"Da je kakav čovjek okrenuo bi moj broj, izrazio mi sućut zbog ove tragedije. Nije se ni udostojio da mi se javi...", kazao je sin stradalog muškarca.

Oglasio se i Cetinski

Tony Cetinski oglasio se o nesreći. U priopćenju koje potpisuje Gordana Grubeša, odvjetnica Tonyja Cetinskog, navodi se kako je pjevač "jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti".

Podsjetimo, Tony Cetinski u petak je u Pustoj ulici u Rovinju pregazio starijeg muškarca. Radi se o, treba to naglasiti još jednom jer je itekako važno za ovaj slučaj, izuzetno uskoj ulici. Nesreća se dogodila usred bijela dana, u 14 sati, a 62-godišnji muškarac kojeg je svojim Mercedesom pregazio popularni pjevač navodno je ležao na kolniku.

Još uvijek se ne zna u kakvom je stanju bio muškarac koji je navodno ležao na kolniku kad je na njega svojim Mercedesom naletio Cetinski, odnosno nije poznato je li bio živ, mrtav, pri svijesti ili bez svijesti. To će se, poručila je policija, utvrditi obdukcijom tijela stradalog muškarca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.