Silovatelj se vratio iz zatvora pa u Zagrebu oteo i zvjerski mlatio novu djevojku

Ilustracija (nije fotografija događaja iz članka): 123rf

NA OPĆINSKOM kaznenom sudu u Zagrebu podignuta je optužnica protiv ranije osuđenog silovatelja iz Zagreba.

On je, naime, prije sedam godina, zajedno sa svojim prijateljem, oteo djevojku te je u vožnji više puta silovao, tukao i prijetio nožem da će ubiti nju i njezinu obitelj. 

Za to je dobio pet godina i osam mjeseci zatvora, a njegov prijatelj oslobođen je optužbi za pomaganje u zločinu.

Nakon izlaska iz zatvora brutalno tukao novu partnericu, prijetio da će joj silovati kćer

Protiv osuđenog silovatelja sada je ponovno podignuta optužnica. Ovoga puta ga se tereti za protupravno oduzimanje slobode i prijetnje upućene svojoj partnerici u Zagrebu 2018. godine, nakon što je izašao iz zatvora.

Naime, on je svoju novu partnericu, majku troje djece, pretukao zadajući joj teške udarce po glavi i tijelu, prijetio joj da će joj silovati najstariju kćer, da će je ubiti i zakopati, da će je natjerati da za njega radi kao prostitutka, a prijetio joj je i bacanjem u Savu. 

Nije stao na tome, nego je, prema optužnici, ženu nekoliko puta udario teleskopskom palicom po glavi i nozi, natjerao ju je da skine odjeću i baci se u Savu. Idućeg dana odveo ju je kod prijatelja i zaključao u sobu, da bi nedugo zatim ponovio isto, ali u iznajmljenoj sobi jednog hostela. Nesretna žena je uspjela pobjeći nekoliko dana kasnije i uspješno je hospitalizirana na 12 dana. Njezin mučitelj joj je SMS-ovima prijetio da će joj ubiti članove obitelji ako ga odluči prijaviti policiji. 

"Tukao me gdje god je stigao dok smo se vozili u autu"

Žrtva je istražiteljima ispričala detalje užasa koje je proživjela.

"Prekinuli smo, a on je došao na moju adresu ispričati se što me tukao. Donio mi je odjeću i zajedno smo sjeli u njegov auto i odvezli se. No tada me počeo ispitivati za jednog muškarca za kojeg je mislio da sam s njim u vezi, počeo me tući i voziti po jednom kvartu te za vrijeme vožnje tukao gdje god je stigao. Sve tako dok mu nisam rekla gdje taj muškarac živi", prepričava žrtva.

"Nekoliko puta sam padala u nesvijest od udaraca, a kad je sreo neke ljude u tom kvartu, pitao ih je za tog muškarca na što su se oni nasmijali pa je uzeo teleskopsku palicu i krenuo na njih. Ja sam u tom trenutku uspjela iskočiti iz auta i pobjeći kući. Ljudi su počeli izlaziti van iz kuća, psi su lajali i on je od straha također pobjegao. Kad sam završila u bolnici, stigla je i policija. Vidjeli su da osim starih ozljeda imam i nove", prisjetila se žrtva strašnih trenutaka.

"Govorio da će me zakopati i ubiti mi djecu"

Žena je ispričala i da ju je tukao pred njezinom obitelji te da je jednom njegova sestra stala u njenu obranu, a on je potom fizički nasrnuo i na nju. Nadalje, otkriva da ju je jednom odveo na Sljeme zajedno sa svojim prijateljima te izvukao iz auta i počeo tući. 

"Udarao me šakom u lice, govorio da će me zakopati i ubiti mi djecu", ispričala je žrtva istražiteljima.

"Bila sam krvava, mokra i natečena. Unijeli su me u kuću od njegova prijatelja i zaključali. Kasnije su me prebacili u sobu obližnjeg hostela, odakle sam idući dan uspjela pobjeći kući. Tada su počele prijetnje da ako ga prijavim policiji da će me ubiti, a ja sam u strahu da ga ne sretnem, jer je rekao da dolazi, skočila s balkona i ozlijedila nogu", dodala je.

Majka monstruma joj nudila novac i prisilila je da odbaci prijavu protiv njega

Nadalje, žrtva otkriva da ju je u bolnici posjetila njegova majka te joj rekla da joj je bolje da povuče prijavu protiv njega i dodala: "Ako ti moje dijete, ja ću tvoje dijete." Nudila joj je, ispričala je žrtva, petsto eura i odvjetnika ako na sudu kaže da je sve izmislila iz ljubomore, a uz to je i prijetila njezinoj djeci. Izjavu da povlači prijavu žrtva je i potpisala, ali pod prisilom i iz straha jer se bojala za svoju obitelj.

Međutim, 27-godišnjak koji joj je sve navedeno učinio u međuvremenu je uhićen zajedno sa svojim prijateljem i završio je u zatvoru, ispričala je žrtva. Ona je ostala živjeti kod njegove obitelji sve dok jednog dana nije otišla i nikad se nije vratila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.