Seks-skandal u Srbiji: Bivša učenica napisala roman o seksu s profesorom

Foto: Twitter, Screenshot: Google maps

BIVŠA učenica Prometno-tehničke škole u Zemunu podigla je mnogo prašine u Srbiji nakon što je izdala svoj roman prvijenac, u kojem je prilično vjerno opisala spolne odnose koje je u školi imala s profesorom.

Tamara Marinković je mlada spisateljica zbog koje je sada ta škola pod povećalom javnosti. U romanu "Trofeji" opisala je seksualne odnose glavne junakinje Nataše s profesorom, a škola koju je opisala odgoava upravo onoj koju je autorica pohađala, piše Kurir.

Neke su situacije u romanu tako detaljno opisane da su se mnogi roditelj prestrašili da se nešto od toga zaista i dogodila u toj školi.

"Knjiga je objavljena nedavno i od tada je kaos u školi. Autorica je bivša učenica Prometne škole, ali nigdje u knjizi nije spomenula da se radnja odigrava u njoj. Međutim, pisala je o predmetima, polaganju vozačkog ispita, te je svima jasno o kojoj školi je riječ", rekao je sugovornik Kurira.

Glavna junakinja romana je s profesorom koga je autorica nazvala Saša Arsić imala seksualni odnos, koji je detaljno opisan. Taj seks se, prema navodima u knjizi, dogodio tri i pol mjeseca prije punoljetnosti.

Navodno se iz opisa profesora lako može shvatiti o kojem se profesoru Prometno-tehničke škole radi. Ukoliko su navodi u knjizi istiniti, najveći je šok definitivno jedan detalj - za vezu s profesorom znao je i školski psiholog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.