Šef mladeži HDZ-a: Cilj je privući kvalitetne članove s pravim vještinama

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

PREDSJEDNIK Mladeži HDZ-a (MHDZ) Ivan Vidiš izjavio je danas u Osijeku uoči 1. Nacionalnog dana mladeži HDZ-a, na kojemu će sudjelovati više od 300 sudionika, kako je cilj stranke "privlačenje kvalitetnih članova, koji imaju prava znanja i vještine te tako mogu pridonijeti stranci i široj zajednici".

U izjavi novinarima Vidiš je rekao da MHDZ traži kvalitetne i predane mlade ljude koji su se, tijekom studija ili rada, dokazali i koji im mogu pomoći svojim prijedlozima i znanjem.

"Vlada dosta napravila za mlade"

Ocijenio je kako je vlada predvođena premijerom Andrejom Plenkovićem dosta napravila za mlade i u tome procesu MHDZ namjerava pomoći svojim idejama.

"U proteklih godinu dana napravili smo nekoliko prijedloga o kojima razgovaramo s resornim ministrima, s kojima redovito komuniciramo, kako bismo te mjere realizirali do kraja mandata", dodao je. Istaknuo je kako je održavanje Nacionalnog dana MHDZ-a ideja koju je započelo aktualno vodstvo i namjerava ga održavati svake godine.

"Prošlo je otprilike godinu dana otkako sam preuzeo Mladež i došlo je vrijeme za reviziju dosad učinjenog i analizu onoga što je do sada napravila vlada RH", rekao je Vidiš novinarima prije početka skupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.