Cvetojević pozvao Ribića i Oreščanina na sučeljavanje: Ajmo, drugari, odradimo to

Screenshot: N1

SAŠA Cvetojević pozvao je sindikalista Vilima Ribića i Dražena Oreščanina iz Glasa poduzetnika na sučeljavanje u svojoj emisiji Poduzetnički mindset, koja se emitira ponedjeljkom u 20 sati na N1 televiziji.

Reakcija je to na međusobno prozivanje ove dvojice i na međusobne pozive putem medija da se javno sučele.

"Ovo nije najava, ovo je poziv kojeg sam nabrzaka složio. Ovo je sukob dva mindseta, poduzetnickog i sindikalnog i nema boljeg mjesta za duel Dražena Oreščanin i Vilima Ribića.

Znam da ce Vilim reći da ide na tekmu u gostima, ali i ja i svi mi smo 100x isli na njegov teren - u javnu kuću, pa sad neka se razgovara na privatnoj tv u emisiji privatne produkcije.

Ovim putem vas obojicu pozivam na suocavanje kojeg ste najavljivali. Vilim, kojeg poštujem kao ozbiljnog i dostojnog protivnika (napadam ga, naravno, ali ozbiljnog protivnika koji uspjeva zakočiti većinu poduzetničkih poteza, moraš i respektirati) zasigurno neće imati straha, nije ni prije

Pa drugari, ajmo. Znamo se par desetljeća, odradimo to", napisao je Cvetojević.

Oreščanin ubrzo prihvatio poziv, čeka se Ribićev odgovor

Dražen Oreščanin nedugo nakon poziva odmah je i objavio da pristaje doći na sučeljavanje.

"Izazov prihvaćen, čekam potvrdu od Vilima Tražimo tjedan dana kasnije i meč Bujas - Sever! Let’s rumble!", napisao je na Fejsu u javnoj grupi Glas Poduzetnika.

Poslali smo upit Vilimu Ribiću s pitanje hoće li se odazvati na sučeljavanje. Odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.