Roditelji Madeleine McCann: Blizancima ćemo iskreno reći o nestanku njihove sestre

RODITELJI nestale Britanke Madeleine McCann otkrili su kako ih dječji psiholog savjetuje kako da o nestanku obavijeste svoje dvoje djece.

Kate i Gerry McCann kažu kako že biti iskreni i otvoreni kada ih četverogodišnji blizanci, Sean i Amelie, budu pitali zašto njihove starije sestre još uvijek nema. Stručnjaci su im rekli kako će im blizanci to pitanje postaviti kada budu spremni.

Odgovori će biti iskreni i otvoreni

"Oni će nas voditi", rekla je Kate McCann te dodala kako će blizancima, kada postave pitanje, odgovarati potpuno iskreno, piše Daily Mail. Gerry je izjavio kako će im reći što se dogodilo te koje informacije znaju.

Tada trogodišnja Madeleine 2007. godine je nestala iz obiteljskog apartmana u portugalskom odmaralištu Praia da Luz. Prošlog tjedna su njezini roditelji objavili digitalnu fotografiju na kojoj se vidi kako bi Madeleine izgledala sa šest godina. Na fotografiji Madeleine ima tamniju kožu i tamnu kosu.

"Činimo sve da bi nas blizanci vidjeli sretnima"

Na portugalskom chatu su Madeleineini roditelji rekli kako im blizanci pomažu u nošenju sa njihovom boli zbog nestanka djevojčice. "Činimo sve što možemo kako bi osigurali da nas blizanci vide sretnima", rekao je Garry te dodao kako im blizanci pružaju mnogo užitaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.