Roditelji Maddie McCann optužili policiju da je odustala od potrage za njihovom kćeri

RODITELJI nestale Madeleine McCann optužili su britansku policiju da je "digla ruke" u potrazi za njihovom kćeri. Kate i Gerry McCann su to izjavili samo par dana prije treće obljetnice nestanka njihove kćeri Madeleine te pokušali istražitelje nagovoriti da se ponovno uhvate slučaja nestanka.

McCannovi su izrazili bojazan da je potraga vrijedna dva milijuna funti koje su skupili javnim donacijama, za Maddie koja je nestala iz njihova apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, "prekinuta". McCannovi tvrde da je taj prekid rezultat neuspjeha portugalske i britanske policije da slijede i ispitaju tragove koje su pronašli u privatnoj istrazi.

U intervjuu za GMTV otac djevojčice je naglasio da "nije pravedno prema jednom britanskom državljaninu da se odustane od potrage za njim" te je dodao kako smatra "neispravnim da potragu za djevojčicom provode roditelji, a ne nadležne institucije".

Trogodišnja saga oko Madeleine McCann je dosad koštala britanske porezne obveznike gotovo 500.000 funti. McCannovima se zamjera što su trogodišnju Madeleine i dvogodišnje blizance Seana i Amelie ostavili same u apartmanu te otišli na večeru. Ipak, roditelji su večerali tek 35 metara dalje od apartmana. Kad su se vratili, njihove kćeri Maddie više nije bilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.