Riješena kriza u Vinkovcima: Muškarac lažno prijetio eksplozivom kojeg nije imao


KRIZNA SITUACIJA u središtu Vinkovaca bezbolno je i brzo riješena i muškarac koji je od devet sati ujutro sjedio u Fiat Puntu prijeteći da će se raznijeti eksplozivom ukoliko ga ne primi gradonačelnik Mladen Karlić uspio je ishoditi zatraženi sastanak, no pretraga automobila je pokazala da je njegova prijetnja bila lažna jer  u vozilu nije imao eksploziv.

Kako je za Index potvrdio glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela, na mjesto događaja stigao je vinkovački dogradonačelnik Tomislav Šarić koji je porazgovarao s nepoznatim muškarcem i prenio mu poruku gradonačelnika Karlića, rekavši kako će ga ovaj primiti nakon Uskrsa.


Muškarac je dogovorenim terminom očito bio zadovoljan te se mirno predao policiji, koja je pretražila automobil, no u njemu nije našla nikakvo oružje niti eksplozivnu napravu.

Podsjetimo, muškarac se jutros oko devet sati Puntom dovezao u pješačku zonu u središtu Vinkovaca te je prijetio da će se raznijeti. Policija je odmah osigurala područje oko vozila, kontaktirala s muškarcem u automobilu i osigurala da s njim porazgovaraju predstavnici Gradskog poglavarstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.