Ravnatelj bolnice Vrapče o Petrovu: Potrebno je o svemu dobro promisliti, a on je baš takav čovjek

Foto: FAH

PSIHIJATAR Vlado Jukić, ravnatelj klinike za psihijatrijske bolesti Vrapče u emisiji RTL Direkt komentirao je ponašanje čelnika MOST-a Bože Petrova tijekom pregovora oko formiranja Vlade.

Jukić je kazao kako je kod donošenja ovako važnih odluka potrebno prvo dobro promisliti.

"Prije donošenja ovakvih odluka važno je prvo prespavati i o svemu promisliti, a Petrov je upravo takav čovjek", kazao je Jukić.

Njegov mentor iz doba dok je Petrov bio specijalizant u Vrapču kazao je kako se čelnik MOST-a uvijek "odlično odnosio prema pacijentima"

"Njegovo znanje je odlično i spcijalistički ispit je položio s odličnim, ali zaista nisam imao pojma da bi mogao otići u politiku", otkriva Vlado Jukić koji smatra da se Petrov u politici dobro snašao i zbog svog stručnog obrazovanja.

Podsjetimo, predsjednik SDP-a Zoran Milanović ponudio je u ponedjeljak pregovaračima Mosta potpise zastupnika koalicije Hrvatska raste s kojima bi čelnik te stranke Božo Petrov u utorak otišao na konzultacije s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, no iz Mosta mu je odgovoreno da im za to treba još neko vrijeme, doznaje se neslužbeno među sudionicima pregovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.