Prvi intervju Strauss-Kahnove sobarice: Izgledao je kao luđak i prisilio me na oralni seks

SOBARICA njujorškog hotela koja je bivšeg čelnika MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna optužila za pokušaj silovanja dala je prvi intervju.

Nafissatou Diallo je za Newsweek rekla da je ispričala istinu o događajima koji su se dogodili 14. svibnja ove godine, zbog kojih je Strauss-Kahn uhićen i odstupio s čelnog mjesta Međunarodnog monetarnog fonda.

Kako piše Newsweek, Diallo nije ljepotica, ali ima ženstvenu figuru. Ne zna pisati ni čitati ni na jednom jeziku, a poslom sobarice u hotelu Sofitel bila je vrlo zadovoljna te ga nije htjela izgubiti.

Francuski političar koji je imao vrlo velike šanse postati i francuskim predsjednikom oštro je odbacio sve optužbe koje mu se stavljaju na teret. Rekao je da je odnos između njega i 32-godišnje sobarice bio sporazuman, a njegovi odvjetnici su njezin intervju proglasili nedoličnim. Strauss-Kahn je nakon uhićenja pušten uz milijunsku jamčevinu.

Tvrdi da ju je bivši čelnik MMF-a prislio na oralni seks

32-godišnja sobarica podrijetlom iz Gvineje je rekla kako želi Strauss-kahna vidjeti u zatvoru. "Želim da zna da postoje mjesta gdje ne može koristiti svoju moć i novac". Također je ispričala kako se uplašila da bi mogla ostati bez posla kada je istrčala iz sobe u kojoj se navodno dogodio napad.

Strauss-Kahnovi odvjetnici su je optužili da je provodi medijsku kampanju kako bi bi uvjerila tužitelje da ne odstanu od tužbe protiv bivšeg šefa MMF-a. Podsjećamo, nedavno su se mediji širom svijeta raspisali o mogućnosti odbacivanja tužbe zbog sobaričinog upitnog kredibiliteta.

Nafissatou Diallo je ispričala kako joj je bilo rečeno da je soba u kojoj ju je napao Strauss-Kahn bila slobodna te da je treba očistiti. Kada je došla, dočekao ju je potpuno gol bivši čelnik MMF-a te najprije uhvatio za grudi, da bi nakon toga zalupio vrata za njom. Kako kaže, izgledao je kao luđak.

Diallo mu je, kako kaže, rekla da prestane i da ne želi izgubiti posao, na što joj je on odgovorio da neće. Strauss-Kahn ju je tada prislio na oralni seks, nakon čega je istrčala iz sobe. Cijeli incident je trajao nekoliko minuta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.