Prosvjednik u Šibeniku vidio da baka nosi masku pa joj pokazivao ovu poruku

Foto,video: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PAR DESETAKA protivnika covid-mjera i cijepljenja, pogotovo kad je riječ o djeci, okupilo se jutros pred zgradom Županije u Šibeniku kako bi prosvjedovali protiv testiranja, cijepljenja i izolacije djece. Prosvjed je nazvan Mrš od naše djece.

"Je li dosta više ovog skupog i bizarnog igrokaza? Je li dosta iživljavanja nad nama i našom djecom? Ne pitajte me više ništa o koronavirusu, ne moramo više podastirati dokaze o bilo čemu. Meni osobno je jasno da je u tijeku već dvije godine rat globalnih korporacija na čelu s vladama i njihovim marionetama, blagoglagoljivim političarima u finim odjelima uz svesrdnu podršku propagandne artiljerije medija protiv običnog malog čovjeka i svega što je ljudsko, prirodno i normalno", govorio je jedan od prosvjednika u megafon, prenosi Sibenik.in. 

 

Posebno se osvrnuo na djecu. 

"Što se djece tiče, ne testiranjima, ne maskama, ne fizičkoj distanci, ne online nastavi, ne kućnim zatvorima zdrave djece, ne cijepljenju, ne indoktrinaciji koju provodite po školama ciljano i sustavno. Ne ovom bizarnom igrokazu, u njemu ne želimo sudjelovati", rekao je.

Još jedno vrijeme čekali su zaposlenike Županije da izađu na marendu kako bi vidjeli njihove transparente, a zatim se u grupi zaputili prema Zavodu za javno zdravstvo. 

Dok su još bilo pred zgradom Županije, jedan od prosvjednika je spazio stariju gospođu koja je nosila masku pa je pred njom držao transparent Maske i dezinficijensi u smeće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.