Prostitucija, oružje i droga: S Tijanom Ajfon uhićen i poznati nogometni sudac

Foto: Instagram

POLICIJA u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, među kojima je i jedna srpska starleta, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja i kokain, javlja Blic. Osim 16 uhićenih, još 19 osoba je privedeno.

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacija je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije.

Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom "Tijana Ajfon".

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

Uhićen i poznati europski nogometni sudac

Kako javljaju slovenski mediji, u akciji je uhićen i slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić. Dodaju kako on nije bio organizator zabave na koju je upala policija, već samo gost. Nakon uhićenja je pušten na slobodu.

"Našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme", kažu iz Slovenskog nogometnog saveza.

Vinčić je ove sezone postao prava zvijezda UEFA-e, sudio je tri utakmice Lige prvaka, od kojih je jedna bila između Manchester Cityja i Šahtara u skupini u kojoj je bio i Dinamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.