Prometna nesreća u Splitu: Zaposlenik Park-šume autom oborio dopredsjednicu Društva Marjan

Screenshot: Google Maps

MARIJAN G., voditelj Službe nadzora protupožarne zaštite Park-šume Marjan, jutros je oko 9:35 sati na kružnom toku na Benama automobilom oborio dopredsjednicu Društva Marjan Robertinu Tomić. Pala je s bicikla i zadobila više lakših ozljeda. Zatražila je liječničku pomoć, a u bolnicu je došao i Marijan G., kako bi je vidio.

Park-šuma u pravilu je zatvorena za promet osobnih vozila, koji bi se trebao dozvoliti tek iznimno. No, predsjednik Društva Marjan Srđan Marinić smatra da su marjanske kapije prepropusne i da se automobili često puštaju. Najčešće su to svatovi koji se okupe na Benama, u restoranu koji već godinama drže razne Kerumove firme. Zadnja nije platila dug za koncesiju od milijun kuna.  

"Ovom zulumu Park-šume treba stati na kraj. Zar treba netko zaista poginuti da se zabrani promet?" kazao nam je Marinić.

"Vrlo mi je žao što je došlo do ove nesreće. Naš djelatnik izlazio je s Bena i uključivao se u kružni tok. Biciklisticu sigurno nije vidio. On inače ima dozvolu za vožnju po Marjanu. Bila je jutros policija, obavili su očevid i sada je sve na njima", kazao nam je Koharević.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.