Pročitana oporuka Anthonyja Bourdaina

NAKON dugog iščekivanja jučer je pročitana oporuka velikog chefa Anthonyja Bourdaina koji je preminuo prije manje od mjesec dana. 

Iako se nagađalo da je njegova imovina vrijedna čak 16 milijuna američkih dolara, kopija oporuke sa suda na Manhattanu, koju je objavio NY Daily News, pokazuje da ta vrijednost zapravo iznosi oko 1,21 milijuna dolara.

Prema objavljenim dokumentima, Bourdain je posjedovao 25 tisuća dolara na računu, 35 tisuća dolara u dionicama te 250.000 dolara vrijedne osobne predmete. Gotovo pola milijuna dolara Bourdain je zaradio od tantijema i prava. 

U oporuci koju je napisao još 2016. godine stoji kako većinu svojeg bogatstva ostavlja svojoj kćeri Ariane koja danas ima 11 godina. 

Podsjetimo, slavni se chef i voditelj nagrađivanih kulinarskih emisija 8. lipnja objesio u hotelskoj sobi u Kaysersbergu, malom selu u Francuskoj. Bourdain je tamo snimao nove epizode emisije Parts Unknown.

Obdukcijom je utvrđeno da u trenutku smrti, suprotno nekim nagađanjima, u tijelu nije imao nikakvih narkotika, objavile su francuske vlasti prije dva tjedna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.