Priveden muškarac odgovoran za paljenje BMW-a sutkinje. Bio ljut na nju zbog parkinga

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

MUŠKARAC u dobi od 37 godina osumnjičen da je zapalio BMW sutkinje osječkog Županijskog suda večeras je doveden na Općinski sud u Osijeku, gdje će ga ispitati sudac istrage Ivan Vulić, javlja HRT. Predan je pritvorskom nadzorniku. Muškarac je navodno zapalio auto zbog narušenih susjedskih odnosa sa sutkinjom.

Državno odvjetništvo u Osijeku za osumnjičenog, kojeg se tereti da je na Uskrs, 9. travnja, zapalio automobil sutkinje osječkog županijskog suda Vlaste Šimenić Kovač, traži pritvor. 

 

Ne navodeći identitete ni sutkinje ni okrivljenika, Općinsko državno odvjetništvo je priopćilo kako se nakon ispitivanja 37-godišnjaka tereti da je 9. travnja 2023. između 5 i 6 sati u Osijeku prišao vozilu marke BMW X6 i pod njega bacio zapaljeni predmet s nepoznatom zapaljivom tekućinom, a potom se udaljio.

Požar su ugasili pripadnici osječke Javne vatrogasne postrojbe.

Bio na očevidu

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da iza paleža auta sutkinje stoje narušeni susjedski odnosi. Osječka sutkinja susjeda je počinitelja i njega je navodno ljutilo što ona parkira na određeno parkirno mjesto.

Novinarka Nove TV izvijestila je da je muškarac viđen među policajcima kada su došli obaviti očevid te da je policija s njim razgovarala kao s osobom koja je možda nešto vidjela. Na kraju je postao glavni osumnjičeni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.