Poznatog mafijaša Tvrtka Tomičića ubio je Miroslav Jeleč zbog duga u kafiću

MIROSLAV JELEČ ĆIRO priznao je ubojstvo poznatog zagrebačkog mafijaša Tvrtka Tomičića na suđenju u zagrebačkom Županijskom sudu.

Zatražio je i od obitelji da mu oprosti. On je 25. svibnja prošle godine u noćnom klubu u zagrebačkom naselju Gajnice ubio poznatog pripadnika zagrebačkog mafijaškog miljea i optuženika na neslavno propalom suđenju "zločinačkoj organizaciji".

Tomičić dobio tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Željka Šobota

Ćiro je nakon svađe u klubu Diogenes  rafalom iz "kalašnjikova" ubio Tomičića. Ubojicu je ubrzo nakon pucnjave uhvatila policija te je pronašla i pušku koju je nedugo nakon ubojstva odbacio u grmlje. Jeleč je, u vrijeme ubojstva, radio kao konobar u kafiću Fantastico gdje se i posvađao s ubijenim Tomičićem zbog duga nakon čega mu je je ubijeni zaprijetio.

Tomičić je na suđenju "zločinačkoj organizaciji" osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva još jednog od poznatih zagrebačkih mafijaša Željka Šobota. Kao mafijaš s razgranatim poslovima Tomičić se našao i na Interpolovim optužnicama iz Njemačke i Nizozemske zbog zloporabe droge i sumnje za ubojstvo.

I.Kri.
Foto: E-Zadar

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.