Poznanik ubijenog zaštitara: Užas. Hrvoje je bio predobar, nije bio za ovaj posao

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

NEPOZNATI počinitelji nasmrt su u subotu rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju i pobjegli, izvijestila je policija.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara, a zatim pobjegli.

Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je policija.

 

Kako smo neslužbeno doznali, u napadu su sudjelovala trojica muškaraca. Nakon kraćeg sukoba, alkoholizirani muškarci su ga napali. Dvojica su ga držala, a treći udarao. Po svoj prilici, nesretni zaštitar je pao i udario glavom u stepenicu.

Poznanik: Bio je dobar, svi su ga znali, nije bio za ovaj posao

Čovjek koji surađuje s kasinom za Index je kazao da je poznavao zaštitara. Čovjek je inače vanjski suradnik kasina, u koji poslom dolazi nekoliko puta tjedno.

"Ja ili moj kolega smo tu dolazili sigurno tri puta tjedno, svi su poznavali Hrvoja. Kad se ovo dogodilo, šokiralo me. Odmah sam znao da je to Hrvoje. Hrvoje je bio tako dobar dečko, nije bio bahat kako često zaštitari znaju biti.

Bio je prema svima prijateljski nastrojen i miroljubiv. Bio je s Kozari Boka, tu se sprijateljio, znali su ga ljudi. Uvijek je ulazio u neke neobavezne, prijateljske razgovore. Evo, meni je probao prodati automobil pa je nakon tjedan dana to isto pokušao, zaboravio je da mi je već nudio auto", rekao je za Hrvoja kojeg su poznanici zvali Čombe.

"Što da vam kažem, ovo je užas. Nemam vam što drugo reći osim da on nije bio za taj posao, bio je predobar. Jednostavno, on nije bio za taj posao", rekao nam je poznanik zaštitara. "Mislim da je imao pištolj sa sobom. Ali očito u ovakvoj situaciji mu nije bio od neke koristi", dodaje.

"Ja nisam čuo da je ikad imao problema s ikim u kasinu. Ovo je siromašan kvart, ne znam da tu dolaze ikakvi mafijaši ili opasni tipovi. Znam samo da je bio sa svima dobar, svi su ga voljeli", zaključuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.