Požeška policija napokon progovorila o svom kolegi koji je divljao u kasinu

Foto: PU požeško-slavonska

POŽEŠKA policija, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, potvrdila je da je njihov djelatnik 24. listopada divljao u kasinu, a kako je pisao Index.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem i provjerom medijskih napisa utvrdili smo da je u utorak, 24. listopada 2017. godine, 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Matice hrvatske u prostorijama automat kluba 48-godišnji policijski službenik, van službe, vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog vezano za čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Budući da se nedolično ponašao van službe slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti i on će s današnjim danom biti udaljen iz službe.

Nadalje, opovrgavamo medijske napise o njegovom kockanju u drugom objektu koje je navodno prethodilo ovom događaju te o njegovom napadu na kolege policajce tijekom njihovog postupanja.

Isto tako napominjemo da se radi o policijskom službeniku koji do sada nije bio disciplinski kažnjavan i koji je nakon ovog događaja zatražio psihološku pomoć i ona mu je pružena", stoji u priopćenju policije.

Podsjetimo, kako je Index pisao, radi se o voditelju Odsjeka za obradu kriminaliteta  Željku Paviću.

On je u noći s ponedjeljka na utorak, nešto iza ponoći, u kasinu izvadio službenu značku i njome lupao po stolu. Djelatnice su se preplašile i zaključale u sef.

Kako smo doznali od Sindikata policijskih službenika, Pavić im je zatim nastavio prijetiti pa su one pritisnule alarm i pozvale pomoć. Kad su na oglašeni alarm stigli policajci, Pavić je počeo i njih vrijeđati, a u jednom trenutku udario je jednog od policajaca dvaput nogom u cjevanicu,

Priveden je u policijsku postaju i tamo je odbio alkotest, kažu u Sindikatu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.