Politika: Bandićevu popularnost na YouTubeu niti jedan srpski političar ne može dostići

KAKO piše srpska Politika niti jedan srpski političar ove godine  ne može dostići popularnost predsjedničkog kandidata Milana Bandića na YouTubeu. "Rekli bismo na sreću jer je ovdje, a po rezultatima prvog kruga izbora u Hrvatskoj možda i nije, aktualna kletva dabogda bio na YouTubeu" - piše Politika.

Od srpskih političara najgledaniji na navedenoj stranici su srpski ministar Ivica Dačić koji u ulozi turističkog vodiča  opisuje Kalemegdan francuskom kolegi govoreći: "Ovo je Beograd, ovo je spomenik, on gleda na ušće. Ovdje je brdo, planine....". Zatim Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine koji je  po pješačkoj zoni Novog Sada provozao motorne sanjke pa mu prijeti i prijava.


Najgledaniji srpski političar na Youtubeu je Dragan Marković Palma, predsjednik Jedinstvene Srbije koji je rekao da "njemu Beethoven nije svirao i pjevao samo zato što je u njegovo vrijeme bio mali". Na ponovljeni upit novinarke kako to misli, rekao je "Bio sam malen kada su Beethoven i Chopin bili popularni pa mi nisu mogli pjevati, a ja sam inače jako muzikalan". Srpski predsjednik na Youtubeu ima uvjerljivo najviše videa no ove godine oni nisu najgledaniji. Ukupno 120.000 gledanja ima snimka sa vjenčanja na kojoj Tadić s ministrom Šutanovcem pjeva "Sliku tvoju ljubim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.