Policajka u SAD-u htjela naručiti ubojstvo muža i djevojčice. Uhvatio je FBI

Foto: Epa

POLICAJKA Valerie Cincinelli platila je 7000 dolara plaćenom ubojici kako bi naručila ubojstvo svog muža i kćeri svog dečka, piše New York Times.

Prošlo je pet mjeseci otkako je Izaija Carvalho Jr. (32) zatražio razvod od svoje supruge Valerie. Smatrao je kako će se stvar uskoro riješiti i da će dobiti potvrdu za razvod braka kada mu je policija 17. svibnja pokucala na vrata i obavijestila ga da je njegova supruga, policajka Cincinelli, majka dvoje djece, naručila njegovo ubojstvo i ubojstvo kćeri svog sadašnjeg dečka.  

Navodno je cijelu zimu planirala ubojstva i plaćenom je ubojici navela točne detalje o tome kako ona trebaju biti izvršena.

Nagovorila partnera na ubojstvo vlastite kćeri

Prema sudskoj dokumentaciji, Cincinelli je planirala da smrt njenog supruga izgleda kao posljedica pljačke, a kćer njenog partnera ubojica je trebao pregaziti blizu njene škole. Prema optužnici, nagovorila je svog dečka da nađe plaćenog ubojicu koji bi ubio njenog muža i njegovu kćer. No njen partner se u jednom trenutku predomislio i o svemu obavijestio FBI.

Cincinelli se pridružila policiji 2007. godine. Radila je do 2017. u 106. policijskoj postaji u Queensu na Odjelu za obiteljsko nasilje. 2017. je smijenjena s dužnosti zbog nedozvoljenog davanja informacija te je premještena u jedinicu koja prati nadzorne kamere u stambenim naseljima. Nije joj više bilo dopušteno nositi pištolj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.