Policajac na motoru naletio na pješaka. Pješak poginuo, policajac u bolnici

U centru Karlovca danas oko 17.15 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je policajac na motoru naletio na pješaka, koji je smrtno stradao, javlja Radio Mrežnica. Policijski službenik je ozlijeđen te je prebačen u karlovačku Opću bolnicu.

"Došlo je do naleta policijskog službenika na motociklu na pješaka koji je smrtno stradao", potvrdila je policija.

Očevid je u tijeku, nakon njega će biti poznato više informacija o nesreći.

Poginuo je pješak u središtu Karlovca, u Mačekovoj ulici, u ponedjeljak oko 17 sati u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policijski djelatnik na službenom motociklu za obavljanja službe i koji je ozlijeđen, javila je Policijska uprava karlovačka.

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

"Pješak prelazio cestu mimo pješačkog"

Konobarica obližnjeg kafića Hollywood Petra Matan rekla je Hini da je vidjela nesreću koja se dogodila kada je pješak prelazio cestu mimo pješačkog prijelaza, a na njega naletio policajac na motociklu, koji je "napravio salto". "Vidjela sam motor u zraku", rekla je.

Dodala je da je svakodnevna praksa da se cesta na takav način prelazi s obzirom na to da je pješački prijelaz udaljen desetak metara.

Gosti kafića priskočili u pomoć

Gost kafića Ivan Krkljuš je naveo da je medicinski tehničar i da je prvi priskočio u pomoć, a da su ostali gosti kafića odmah zvali hitnu medicinsku pomoć, koja je vrlo brzo i stigla.

"Prišla je i još jedna žena koja je rekla da je bolničarka. Pješak je imao bilo i disao je, ali agonalno. Kad je došla hitna medicinska pomoć, okrenuli su ga na leđa, otvorili dišni put i uveli u vozilo", rekao je te dodao da je policajac bio vidno u šoku.

Policija je najavila da će izvijestiti o rezultatima očevida.

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.