Pogledajte kako se Kerum pozdravlja s HSP-ovcem: "To je borilački pozdrav, nema veze s ustašama"

Foto: Facebook

KERUM ovih dana ima dosta poslovnih ručkova. Nakon što se s HDZ-ovcima Škorićem i Prljevićem družio u svom hotelu u Rogoznici, danas je pala marenda s HSP-ovcima u bistrou Toni na Dujmovači. Prostor je inače prije držao Kerumov prijatelj Ivica Livaja.

Zajedničkom fotografijom pohvalio se šef županijskog HSP-a Ivica Vladava. Lijepo se rukovao s Kerumom. Pozdrav je specifičan, iz rukohvata je "niklo" slovo U. Kerum i Vladava nisu bili dostupni za komentar, no raspoloživ je bio tajnik županijskog HSP-a Grgo Jelavić-Mitrović.

Kad se palci susretnu...

"To je pozdrav kada se palci susretnu pa se razdvajaju. To je borilački, gladijatorski pozdrav, a sa ustašama nema veze", kazao nam je Jelavić-Mitrović.

"Bilo je to neformalno druženje, slučajni susret. Nismo još definirali ništa, razgovora će biti još ovih dana. U Splitu i županiji formirala su se tri jaka osmerca", kaže tajnik Splitsko-dalmatinskog HSP-a.

Kerum po anketama stoji iznenađujuće dobro i nije tajna da ga preferira značajan postotak desno orijentiranog biračkog tijela, uključujući i dio HDZ-ovih birača. Nema sumnje da bi se i HSP-ovci lijepo uklopili u Kerumov osmerac, simpatije je već iskazao i HČSP-ovac Luka Podrug, koji je dosad imao nepogrešivi instinkt da uskoči u pravi čamac koji bi ga sigurno uveo u Gradsko vijeće.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.