"Tadiću sam dao pet milijuna kuna mita, novac je prosljeđivao nekome u Hrvatskim autocestama"



RAMIZ PANDŽIĆ, koji je radio na izgradnji autocesta kroz Slavoniju u razgovoru za Dnevnik 3 HTV-a rekao je javno kako je Dragi Tadiću, koji je uhićen prije nekoliko dana, tjedno nosio novac te da mu je ukupno dao oko 5 milijuna kuna mita.

"U to vrijeme se posao nije mogao lako dobiti. Bili su jasno postavljeni uvjet - tko želi raditi taj posao mora platiti te famozne tri kune. Ako se to ne plati, nema posla. Nakon konzultacija sa svojim dobavljačima i kooperantima shvatio sam da je bolje raditi pa sam odlučio platiti. Međutim, shvatio sam kasnije da sam pogriješio", govori Pandžić, koji je krunski svjedok protiv vlasnika Osijek Koteksa.

"Ukupno sam dao pet milijuna kuna mita. Novce sam nosio u stotinjak navrata, skoro svaki tjedan. Nalazili smo se gdje god je u tom trenutku bilo zgodno - u uredu, kod kuće u automobilu, u ugostiteljskim objektima. Bilo je svjedoka primopredaje novca", tvrdi Pandžić.

Dodaje kako je Tadić novac koji je dobivao davao nekome u Hrvatskim autocestama te tvrdi kako nije jedini koji je davao mito. "Svi koji su radili u to vrijeme, morali su platiti inače ne bi radili", tvrdi.

> Prije nekoliko dana objavili smo smo snimke razgovora Tadića i Pandžića

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.