Poduzetnik i njegov sin na ulici u Dubrovniku mlatili čovjeka, stavili mu omču

Ilustracija: Pixsell/PIXSELL

U NEDJELJU oko 19 sati u Dubrovniku je došlo do brutalne tučnjave koja se odigrala u Gružu, ispred gornjeg ulaza u robnu kuću Srđ.

Povod tučnjavi bila je krađa torbice s gotovo 19.000 kuna na Gornjem Brgatu, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. Kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila u srijedu, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatne tvrtke, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

No, 42-godišnji vlasnik tvrtke nije želio čekati da policija odradi svoj posao već je muškarca dočekao u sačekuši i premlatio ga sa sinom. 

Poduzetnik i njegov 16-godišnji sin 33-godišnjeg muškarca osumnjičenog za krađu dočekali su ispred robne kuće Srđ te ga brutalno premlatili. Kako iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik, poduzetnik je preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Stavili mu omču oko vrata

33-godišnjak je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su zvali policiju. Naime, kako nam je ispričao jedan od svjedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. Ipak, tada su reagirali građani koji su pozvali policiju te je na taj način 33-godišnjak čak i dobro prošao.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik su potvrdili ovaj događaj. "Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše", naveli su iz Policijske uprave.

Iz policije nisu komentirali vezu između ovog događaja te krađe torbice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.