Plaćeni ubojica tvrdi da zna tko je ubio poznatu britansku TV zvijezdu, ali se boji otkriti ime

Screenshot: YouTube

PLAĆENI ubojica tvrdi kako zna tko je ubio televizijsku zvijezdu Jill Dando, ali ga je strah otkriti ime odgovornog jer se boji da će za to platiti životom. Navodno je rekao umirovljenom detektivu kako vjeruje da zna koji je zločinac iza ubojstva Jill Dando.


Kako prenosi Telegraph, Mark Williams-Thomas, bivši policajac iz Surreya koji je sada istraživački novinar, je imao pristup policijskim dokumentima o istrazi.  Rekao je kako je pokazao anonimnom plaćenom ubojici popis od 100 potencijalnih osumnjičenika prije nego što je on pokazao na 'jednog koji se ističe'.

Nije otkrio imena zbog straha

Ipak nije otkrio ime osobe jer je u strahu kako će doći po njega. Ipak, William-Thomas je rekao kako mu je plaćeni ubojica ipak rekao o kome se radi, kako prenosi Daily Mirror.

U policiji su rekli kako im je bilo kakav novi dokaz važan u istrazi vezanoj uz smrt gospođice Dando. Glasnogovornik je rekao:

"Ovo nam može omogućiti da pronađemo odgovore za obitelj i prijatelje gospođice Dando i ostajemo predani rješavanju ovog slučaja."

Jill Dando upucana je u glavu kada je izlazila iz svoje kuće u Fulhamu, u zapadnom Londonu, 1999. godine. 2001. godine već osuđivani seksualni prijestupnik, Barry George, osuđen je i za ubojstvo Jill Dando, ali je šest godina kasnije oslobođen jer su dokazi protiv njega diskreditirani.

Sumnje u srpskog ratnog zločinca

Od tada je došlo do nekoliko teorija o njezinom ubojstvu, uključujući i tu da je srpski ratni zločinac - Arkan - naručio njezino ubojstvo, nakon što je podnijela tužbu u ime albanskih izbjeglica.

U novom televizijskom programu koji vodi William-Thomas plaćeni ubojica je rekao: "Ovdje su imena koja prepoznajem. I jedno se posebno ističe. Ali ne bih identificirao tu osobu jer je jako opasna. Siguran sam da bi došao po mene,"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.