Penzioner poslao mail policiji: "Srpska gamadi, stoko lažljiva". Kažnjen je

Ilustracija: 123rf

OPĆINSKI sud u Varaždinu objavio je nepravomoćnu presudu donesenu 22. listopada tekuće godine kojom se D.C. (55), umirovljenik iz Varaždina, proglašava krivim zbog vrijeđanja policijskih službenika. Optužni prijedlog podnijela je Policijska uprava koprivničko-križevačka, piše Varaždinski.

Kako je istaknuo u presudi, on je, nezadovoljan postupanjem koprivničkih policajaca u slučaju provale u njegovu kuću i vikendicu na tom području, na adresu elektroničke pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke uputio poruku koju se može, u najblažem smislu, okarakterizirati kao vrijeđanje policije.

"Pi*ka vam materina vlaška, svakom vašem članu obitelji i svim vašim poznanicima, stoko lažljiva, svi ste vi samo srpska gamad koja kreira i podcjenjuje, a što ste posijali to će te i žnjet, i pi*ka materina svakom policajcu koji tvrdi da ima status branitelja. Svi ste vi ku*vini sinovi i korumpirana banda, slikajte se sa svojim kokošarima iz koprivničke županije. Je*o pas svakom mještaninu, a vi dobro znate koga ide pa se zato gonite go*nari u plavom, ništa ste koristi. Načelnik PU KC, živim za trenutak kada ćeš biti uživo u debati sa mnom. Ku*vin sine je*o ti pas mater, pi*ku nacističku tebi i svakom Podravcu", stoji u mailu 55-godišnjeg penzionera.

No, na sudu je promijenio stav i istaknuo kako se osjeća krivim zbog počinjenog prekršaja. Optuženi D.C. kažnjen je s 380 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.